Щоб вибрати якісний і довговічний матеріал, який можна ефективно використовувати в відповідальних промислових і виробничих галузях, необхідно орієнтуватися як на репутацію виробника, так і на його професійний підхід до своєї роботи. Серед величезного розмаїття матеріалів, якими наша компанія на протязі тривалого часу постачає на різні підприємства, заводи і концерни, є труба нержавіюча безшовна капілярна, що знайшла своє ефективне застосування в різних типах внутрішніх і зовнішніх магістралей або трубопроводів.

Де саме цей матеріал виявився особливо ефективним і прийнятним? Чому купити нержавіючу капілярну трубу в нашій компанії прагнуть багато великих і провідних виробництв нашої країни?

Нержавіюча безшовна капілярна труба – матеріал, який не підведе

При виготовленні металопрокату, такого як капілярна нержавіюча труба, фахівці нашої компанії керуються вимогами ГОСТу 14162-79, а в якості основного виду сировини використовується марка сталі 10Х23Н18 (AISI 310 S). Одною з вимог до виготовлення такого матеріалу є те, що внутрішня стінка труби не повинна містити окислення або жирового нальоту, тому фахівці компанії строго контролюють кожен виробничий етап, забезпечуючи високу якість виробів, а також повну їх відповідність чинним нормам, вимогам і стандартам.

У сучасній промисловості нержавіюча капілярна безшовна труба активно застосовується в наступних сферах і галузях:

Аерокосмічна галузь, в якій матеріал застосовують у виготовленні авіаційного обладнання і агрегатів;

Медичне та лабораторне обладнання;

Хімічна промисловість, в якій труба використовується для транспортування нафтохімічних рідин або газів.

Купуємо матеріал у перевіреного виробника

На ринку виготовлення металопродукції і прокату, наша компанія відома багато років, за час яких ми змогли показати себе успішним, серйозним і надійним виробником, з яким вигідно і приємно співпрацювати. Щоб показати кожному замовнику, що ми відповідально і професійно підходимо до виготовлення безшовної нержавіючої капілярної труби, ми завжди надаємо клієнтам сертифікати якості, в яких детально вказані ГОСТ, марка стали та інша необхідна інформація. Головними привабливими сторонами нашої співпраці є:

  1. Зручний спосіб оплати готової продукції, в тому числі готівковий і безготівковий розрахунок, а також покупка в розстрочку;
  2. Доставка будь-якого обсягу замовленого матеріалу в різні регіони країни, власним транспортом компанії;
  3. Мінімальні терміни відвантаження поставок партії матеріалів в будь-якому обсязі;
  4. Зручна форма замовлення, яку можна оформити по телефону або через офіційний сайт;
  5. Вигідні та привабливі знижки для оптових і постійних покупців.

Щоб повною мірою ознайомитися з можливостями компанії, пропонованим асортиментом і іншими умовами взаємодії з нами, рекомендуємо кожному клієнту відвідати сайт виробника, задати будь-які питання менеджерам або оформити заявку на покупку.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разделы

Ми в соцмережах

Контактная информация

Copyright © 2020 All rights reserved

×
×

Корзина